Vorige | Volgende

Koeveringsedijk 0 ong SINT-OEDENRODE

Vraagprijs € 395.000 v.o.n.

Bewaar object

Omschrijving

BOUW UW EIGEN DROOMHUIS!
Een vrijstaand huis op een royaal stuk grond! Die droom kan nu werkelijkheid worden, want wij bieden 2 bouwkavels aan waarop u zelf uw ideale woning kunt (laten) bouwen. U geniet hier van veel privacy en een bosrijke omgeving! Het perceel heeft een zeer fraaie ligging in het buitengebied tussen Sint-Oedenrode en Schijndel. De uitvalswegen richting Uden en Eindhoven zijn op korte afstand bereikbaar.

KENMERKEN:
* Oppervlakte: 2200 m² per kavel
* 2 kavels
* Gelegen in het buitengebied tussen Sint-Oedenrode en Schijndel
* Veel privacy en een bosrijke omgeving
* € 395.000,- vrij op naam

Deze kavels bieden de mogelijkheid voor de bouw van een vrijstaande woning van 900 m³ met een bijgebouw van 100 m². Indien u een afwijkende kavel wil, meer oppervlak of juist minder oppervlak is dat uiteraard bespreekbaar. De mogelijkheden zijn omschreven in de documenten die wij u uit kunnen reiken. Hiermee krijgt u een volledig beeld van het plan. De onderzoeken welke gedaan moeten worden voor het oprichten van een woning zijn reeds uitgevoerd en beschikbaar. Graag gaan wij met u in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken.

De Koeveringsedijk is een straat welke volledig in het buitengebied is gelegen. Vrijstaande woningen en veel groen zijn typerend voor deze straat. Recreatiegebied de Vlagheide is op loopafstand bereikbaar. De kavels zijn omzoomd met volwassen groen, wat de kavels extra aantrekkelijk maakt.
Het centrum van Sint Oedenrode bereikt u in enkele autominuten. Ook de aansluiting op de snelweg (Veghel/Eerde en Sint Oedenrode) is op korte afstand gelegen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
2200 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
Sint Oedenrode
Sectie
S
Perceel
939
Oppervlakte
2200 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Koeveringsedijk 0 ong SINT-OEDENRODE

naar Koeveringsedijk 0 ong SINT-OEDENRODE
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object