Aankoop

Om uw droomwoning te vinden in Sint Oedenrode, Schijndel of directe omgeving is kennis van de lokale markt onmisbaar. De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar richt zich bewust op dit gebied en kent de omgeving al ruim 25 jaar uit zijn broekzak. We kennen niet alleen de mooiste plekjes, maar hebben ook een uitgebreid aanbod van woningen in verschillende prijsklassen. Daarnaast kunnen we putten uit een groot netwerk, zodat de kans op die woning van uw dromen heel snel werkelijkheid kan worden.

Het vinden van een geschikte woning gaat verder dan de woning op zich. Uiteraard hebben we veel ervaring met onderhandelingen om een zo scherp mogelijke prijs te realiseren. Daarnaast hebben we ook kennis van lokale zaken die belangrijk kunnen zijn voor uw woongenot. Denk aan geschikte scholen of sportclubs en bestemmingsplannen. Kortom, bent u op zoek naar een woning in Sint Oedenrode of Schijndel, dan moet u beslist eens binnenlopen bij De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar!

Ook voor het aankopen van uw toekomstige droomwoning heeft De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar een aantrekkelijk basispakket samengesteld. Voor een vast bedrag nemen we alle zaken uit handen die komen kijken bij de aankoop van uw woning. Onderhandelingen over de aankoopprijs kunt u bijvoorbeeld beter overlaten aan Rob van de Laar. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en kunt u profi teren van het deskundige advies van een ervaren en gecertifi ceerde makelaar. Op deze manier voorkomt u onnodige risico’s en zit u voor u het weet in uw nieuwe woning.Download hier onze brochure voor al onze pakketten

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring