Onze medewerkers

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar b.v.

Rob van de Laar
NVM makelaar
Rob van de Laar
Geboren in Sint-Oedenrode (Boskant) en reeds ruim 25 jaar geleden behaalde hij zijn makelaarsdiploma aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven.Belangrijke kernpunten waaraan Rob waarde hecht zijn; persoonlijk klant contact, afspraak is afspraak en dit alles met een eigentijdse aanpak.
Carla van de Laar
Assistent-Makelaar (ARMT)
Carla van de Laar
Als drijvende kracht van de binnendienst zul je Carla ongetwijfeld al eens gesproken hebben! Interesse, oprechte aandacht en openheid zijn kernwoorden die bij Carla hoog in het vaandel staan. Carla is sinds maart 2017 gediplomeerd Assistent Makelaar en kun je haar ook treffen bij bijvoorbeeld bezichtigingen.
Lenneke van Zutven
Assistent-Makelaar (ARMT)
Lenneke van Zutven
Lenneke is bij De Plaatselijke Makelaar in dienst vanaf november 2018 en werkzaam in de functie als Assistent Makelaar (ARMT). Je kunt Lenneke tegen komen bij bezichtigingen, maar ook bij het transport bij de notaris. Betrokkenheid, eerlijk en persoonlijk contact, daar hecht ze veel waarde aan.
Nicol Hulsman
Binnendienst
Nicol Hulsman
Nicol is de vaste kracht op de binnendienst, grote kans dat je haar spreekt bij het maken van bijvoorbeeld een afspraak.
Baco Kantoorhond
Baco Kantoorhond
Baco heeft sinds de opening van het nieuwe kantoor haar plekje weten te bemachtigen. Deze trouwe viervoeter komt u graag begroeten op ons kantoor