Ons kantoor

NVM-makelaar Rob van de Laar is al ruim 25 jaar actief in de makelaardij en sinds 2009 gevestigd in Sint Oedenrode. Samen met zijn vrouw Carla van de Laar, verantwoordelijk voor de binnendienst, liggen de roots in Sint Oedenrode en Schijndel. Beiden hebben veel kennis van de lokale woningmarkt en het is dan ook een logische keuze om juist Sint-Oedenrode en Schijndel als werkgebied aan te houden. Kwaliteit en service gaan duidelijk boven kwantiteit en het is een bewuste keuze om in een klein team te (blijven)werken.

Rob: “We zitten hier op de Kofferen 8 midden in het centrum. We zijn goed bereikbaar en dat komt onze laagdrempeligheid zeker ten goede. Het is prettig dat mensen hier gewoon spontaan binnen kunnen lopen. Voor informatie, maar ook voor een kopje koffie.”

Carla: “De deur staat hier letterlijk open. Mensen waarderen het open karakter van ons kantoor. Realistisch en eerlijk advies of regelmatige terugkoppeling met betrekking tot de ontwikkelingen en voortgang zijn voor ons vanzelfsprekend, maar worden zeer positief beoordeeld. Dat horen we, maar lezen we ook terug op bijvoorbeeld Funda.

Wij zijn lid van de NVM, klik hier voor de voorwaarden. 

De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar b.v.

Kantoor Vestiging De Plaatselijke Makelaar Rob van de Laar b.v.

Adresgegevens

Kofferen 8
5492 BN Sint-Oedenrode
KvK nummer: 73281875
BTW nummer: NL859437073B01

Routeplanner